Atomslagstyrken


Pia Kjærsgaard vs. Chaka Khan

De Sorte Spejdere på P3 gør sig ofte morsomme på andres bekostning. Det kan Atomslagstyrken godt lide.

De har adskillige gange gjort grin med Pia Kjærsgaards måde at udtale Naser Khaders navn på, og hver gang jeg hører klippet, hvor Pia siger “Nassa Kadda, Nassa Kadda”, kommer jeg uafværgeligt til at tænke tilbage til de glade i 1984, hvor man stod i Valby Medborgerhus med hvide handsker og en ghettoblaster og dansede breakdance og electric boogie. Det var nemlig det år, hvor Chaka Khan hittede med “I Feel for You”, hvor introen jo som bekendt starter med “Chaka Khan, Chaka Khan”, med helt den samme rytme og kadence som Pia Kjærsgaards “Nassa Kadda, Nassa Kadda”.

Hør selv:
Pia Kjærsgaard vs. Chaka Khan: I Feel for You, Naser Khader
Pia Kjærsgaard vs. Chaka Khan: I Feel for You, Naser Khader (kun Pia)

Comments are closed.