Atomslagstyrken


Avanceret teknojargon

Ekstrem fagsnak er altid sjovt at overvære, og jeg havde for nyligt den fornøjelse at overhøre to ingeniører diskutere fordele og ulemper ved heliske kontra ligeskårne tandhjul (jeg fandt aldrig ud af, hvad der var bedst).

Det fik mig omgående til at tænke på denne video, hvor en repræsentant for Rockwell beskriver de mange fordele ved deres nye “retro-encabulator”, der benytter sig af såvel “hydrocoptic marzelvanes” som “modial interactions of magneto-reluctance and capacitive directance”.
Jeg er dybt imponeret over, at manden kan sige så meget vås og ikke fortrække en mine.

Det viser sig, at det er en meget gammel joke, som i følge Wikipekia blev skrevet af Bernard Salwen i midten af 1940’erne.

Læs hele artiklen for at se den oprindelige tekst i sin fulde længde.

Læs hele artiklen…

Comments are closed.